Фудбал Фудбал/Вести

СТАНКОВИЋ: ТЕШКА ПОБЕДА

Извор: СД Црвена звезда

Црвена звезда је освојила јесењу титулу после победе над Златибором у гостима резултатом 1:0. Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић био је задовољан тиме што су фудбалери нашег тима рано повели.

– Видели сте и сами да је била тешка победа и тврда утакмица. Успели смо рано да постигнемо погодак и то је оно што смо желели, али ако не даш други гол, онда је то отворено до краја. Фалило нам је концнтрације, али је тешко после утакмице са Хофенхајмом било да се данас одигра на високом нивоу. Уз то смо имали и много ротација. Не свиђа ми се што смо направили много неизнуђених грешака и што нисмо преломили утакмицу, већ је један кикс могао да нас кошта бодова. Свака част и за екипу Златибора на томе што су храбро изашли на терен, ипак мислим да смо имали контролу и честитао бих играчима на новим бодовима – рекао је Станковић.

Црвена звезда већ пет утакмица у свим такмичењима није примила погодак, што посебно радује шефа стручног штаба нашег тима.

– Одбрамбени играчи су и данас одрадили феноменалан посао. И када се десе неизнуђене грешке, они то успевају заједно са Борјаном да затворе. Морам да истакнем да и жељно ишчекујем да се момци који су повређени што пре опораве, јер нам требају сви играчи до краја полусезоне. Остаје нам да одморимо до следећег меча и да затворимо циклус онако како доликује Звезди – подвукао је Станковић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама