Košarka Košarka/Vesti

Zvezdaši najviše veruju u Lojda (anketa)

KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda doživeo je značajne promene u svom rosteru. Klub su napustili Bili Beron, Kevin Panter, Čarls Dženkins, Lorenzo Braun, Džejms Gist i Stratos Perperoglu, a za sada su nove akvizicije Džordan Lojd, Lengston Hol, Kori Volden, Landri Nnoko kao i povratnik Marko Simonović. 

Prelazni rok za četu novog trenera, Sašu Obradovića, sigurno još nije završen jer se očekuju pojačanja i na spoljašnjim i na unutrašnjim pozicijama, ali pošto u klubu ne žure upitno je kada će ta pojačanja i da dođu na Mali Kalemegdan.

Ekipa našeg portala postavila je malu anketu na tviteru sa pitanjem od kog stranog igrača (novopridošlog) zvezdaši najviše očekuju u sledećoj sezoni. Ubedljivu pobedu u ovoj anketi odneo je Džordan Lojd


Da li će Lojd zaista pokazati najviše, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju verujemo da će svi oni podrediti svoje interese klubu i zajednički pomoći Crvenoj zvezdi da ostvari odlične rezultate i osvoji trofeje, pre svega u regionalnom, a onda i u domaćem takmičenju, kao i da se u što boljem svetlu predstave u novoj evroligaškoj sezoni.

Za kraj možete glasati i u našoj anketi ovde na sajtu.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama