Кошарка Кошарка/Вести

Звездаши највише верују у Лојда (анкета)

КК Црвена звезда

Кошаркашки клуб Црвена звезда доживео је значајне промене у свом ростеру. Клуб су напустили Били Берон, Кевин Пантер, Чарлс Џенкинс, Лорензо Браун, Џејмс Гист и Стратос Перпероглу, а за сада су нове аквизиције Џордан Лојд, Ленгстон Хол, Кори Волден, Ландри Нноко као и повратник Марко Симоновић. 

Прелазни рок за чету новог тренера, Сашу Обрадовића, сигурно још није завршен јер се очекују појачања и на спољашњим и на унутрашњим позицијама, али пошто у клубу не журе упитно је када ће та појачања и да дођу на Мали Калемегдан.

Екипа нашег портала поставила је малу анкету на твитеру са питањем од ког страног играча (новопридошлог) звездаши највише очекују у следећој сезони. Убедљиву победу у овој анкети однео је Џордан Лојд


Да ли ће Лојд заиста показати највише, остаје нам да видимо. У сваком случају верујемо да ће сви они подредити своје интересе клубу и заједнички помоћи Црвеној звезди да оствари одличне резултате и освоји трофеје, пре свега у регионалном, а онда и у домаћем такмичењу, као и да се у што бољем светлу представе у новој евролигашкој сезони.

За крај можете гласати и у нашој анкети овде на сајту.

Sorry, there are no polls available at the moment.
Скочи на траку са алаткама