Кошарка Кошарка/Вести

Лендри Ноко: Чуо сам много о навијачима

КК Црвена звезда мтс био је веома активан у прелазном року, а једна од првих аквизиција за нову сезону био је доскорашњи центар берлинске Албе Лендри Ноко. Снажни центар је имао веома запажену сезону у АБА лиги и првенству Немачке где је са Албом успео да освоји титулу шампиона. Звездаши су имали прилике да се упознају са Ноком и у евролигашким окршајима са црвено-белима у Берлину и Београду када је Камерунац имао веома запажене роле у победама своје екипе.

Лендри Ноко зна где долази и не крије узбуђење због тога. Пред тренером Сашом Обрадовићем и његовим стручним штабом је пуно посла у припремама за нову сезону, али оно што сигурно радује је велика жеља екипе да што пре започну припреме, а то је говорио и нови центар Црвене звезде мтс:

– Шта има ново Звездаши? Јавља вам се Лендри Ноко. Веома сам узбуђен што долазим у такав сјајан тим. Чуо сам много ствари о навијачима, атмосфери, о томе како утакмице на домаћем терену изгледају. Играти у таквом амбијенту биће веома забавно и једва чекам да прионемо на посао – истакао је Ноко.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама