Košarka Košarka/Vesti

Milan Tomić više nije trener Crvene zvezde!

Nebojša Čović

Na samom početku konferencije za štampu, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je odmah dao priliku novinarima da postave pitanja.

Nebojša Čović

Prvo pitanje je odmah bilo vezano za trenera Tomića, a Nebojša Čović je odgovorio da su se Zvezda i Tomić prijateljski rastali.

Posle toga se povela priča o Zvezdinim finansijama, ali najiskrenije, ovo je trenutno bila sekundarna tema, pa se ovom prilikom ne želimo baviti njom.

Nakon tog izlaganja o finansijskom delu, postavljeno je pitanje da li se razmišlja o otkazu igračima, ali je Čović odgovorio da otkaza neće biti. Najavio je da će za nekih 10-ak dana Kuzmić biti spreman i da se nada da će se neki povređeni igrači (Derik Braun i Gist) oporaviti i biti na raspolaganju novom treneru.

Predsednik Crvene zvezde takođe je pomenuo da je saradnja sa novinarima jako bitna – da Zvezda daje prave informacije, ali da novinari ne prenose nešto što klub nije rekao.

Postavilo se pitanje o Dejvidu Blatu, ali Čović je rekao da je to samo na nivou licitacija. Takođe, kasnije je rekao da je zagovornik da se mladim trenerima daje šansa i da Zvezda nema novca da plaća vrhunske trenere, kao i da nismo dobar ambijent za strane trenere.

Na pitanje da li se razmišlja o treneru FMP-a, Čović je odgovorio da će onaj koji dođe imati putpunu podršku svih u klubu, kao i da se o svim imenima, za mesto trenera, razmišlja. Takođe, rekao je da “tako izgleda” da će Andrija Gavrilović najverovatnije voditi ekipu protiv Barselone. Rekao je da Gavrilović dobro radi svoj posao, da ima iskustva uz Milana Tomića, ali da ne želi da napravi nikakvu grešku te da će se videti ko će biti glavni trener Crvene zvezde.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama