Кошарка Кошарка/Вести

Ко ће сести на Звездину клупу? (анкета)

Данас је председник Црвене звезде, Небојша Човић, одржао конференцију за штампу на којој смо сазнали оно о чему се шпекулисало у јавности. Милан Томић више није тренер Црвене звезде!

Ипак, и поред тога што је Човић рекао да су се Звезда и Томић растали у најбољим могућим односима, многи верују да је Томић у ствари хтео да оде, шшто на неки начин сугерише и његово понашање на мечу са Крком. Све у свему, шта год да је разлог, Звезда тренутно нема главног тренера. Ту улогу ће тренутно преузети Андрија Гавриловић (досадашњи Томићев помочник), али сумњамо да ће на тој позицији и да остане.

Човић је на данашњој конференцији за штампу нагласио како су добри страни тренери недоступни за Звезду (финансијски) и како верује да младим тренерима са ових простора треба дати прилику. Једно од питања које су му новинари поставили јесте било и о могућем ангажовању тренера ФМП-а, Владимира Јовановића, на шта је председник црвено-белих рекао да се и то разматра као опција.

Што се навијача тиче, они су разочарани тренутним дешавањима. Сезона је кренула веома помпезно, куповале су се сезонске карте јер су многи веровали (а и ми међу њима) да ће ово бити једна врхунска, топ, сезона. Наравно, све лађе нису још потонуле, али када размишљате о тренутном ростеру и неком младом, неискусном, тренеру на нашој клупи, као и изазовима који чекају црвено-беле кошаркаше, онда се заиста запитате шта да очекујете у наставку сезоне.

Многи су били скептични и једва су чекали да виде леђа Душану Алимпијевићу, човеку који је остварио 11 победа у Евролиги и за длаку му је измакла титула у АБА лиги. Да ли је онда реално очекивати да Владимир Јовановић има већу подршку и кредибилитет код навијача.  Неки би на нашој клупи волели да виде Игора Кокошкова или Сашу Обрадовића, али они су, како ствари стоје, највероватније нереална опција.

Кога би ви волели да видите на клупи Црвене звезде?

Sorry, there are no polls available at the moment.
Скочи на траку са алаткама