Hokej Hokej/Izveštaji Hokej/Najava utakmica

U8 dominirala, U15 dočekuje Partizan u borbi za titulu

Selekcija do 8 godina u nedelju je odigrala još jedan ERSTE turnir i bila je izuzetno dominantna. Najmlađa selekcija koju je predvodio trener Vukašin Stević ostvarila je sve pobede na ovom turniru i to bez primljenog gola. Pobede su ostvarene protiv Red tima, Vojvodine, NS Starsa, Marba i Partizana. Trener Stević je izjavio za naš portal:

“Mislim da je ovo jedno od naših najboljih izdanja ove sezone. Deca su odigrala odlično sve utakmice, a posebno protiv Partizana koga smo zasluženo pobedili 1:0”.

Sve čestitke treneru Steviću i deci na ovom rezultatu.

Što se tiče selekcije do 15 godina koju će ponovo predvoditi trener Marko Juloski, u sredu, 27. februara, na programu je večiti derbi protiv ekipe Partizana u kojem pobeda može da bude odlučujući korak ka osvajanju titule prvaka države. Ove dve ekipe Zvezde i Partizana vode ljuti boj ove sezone, a poslednji susret Zvezda je dobila i revanširala se ekipi Partizana za prethodni poraz. Verujemo da će i u sredu, od 17 časova, sve da pršti na ledu Pionira, a nadamo se da će Zvezdini navijači prepoznati važnost ovog duela i podržati naše klince kao što su svojevremeno podržali omladinske selekcije fudbalskog kluba.

Trener Juloski je pred ovaj meč izjavio za naš portal sledeće: “Uskočio sam da pomognem, na utakmicama sa Partizanom, Boris Danonu glavnom treneru selekcije U15. Rekao sam i momcima pred drugu utakmicu da veći motiv od igranja sa Partizanom ne postoji.
Nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za utakmicu, konkretno bio sam na dva treninga sa ekipom.
Trebamo da gledamo nas i da pokušamo da odigramo još bolju utakmicu od prethodne koju smo dobili 5:3. Ako odigramo disciplinovano, borbeno i efikasno, imamo lepu šansu za dobar rezultat.
Verujem da smo sposobni da pobedimo još jednom Partizan što smo već jednom i pokazali.”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama