Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda razbila Medveščak za kraj regularnog dela sezone

Crvena zvezda je danas odigrala svoj poslednji susret u regularnom delu IHL takmičenja za sezonu 2018/19. Protivnik je bila ekipa zagrebačkog Medveščaka koju su Zvezdini oklopnici jučer savladali sa 8:9, a danas su izabranci trenera Jovice Rusa još jednom ubedljivo savladali goste iz Zagreba rezultatom 8:2.

SKHL Crvena zvezda – KHL Medveščak 8:2 (2:0, 2:1, 4:1)

Zvezda je još jednom pokazala da je u odličnoj formi tokom cele sezone i da će spremno dočekati plej of u kome će za prvog protivnika imate ekipu Vojvodine. Večeras su crveno-beli oklopnici još jednom savladali ekipu Medveščaka i stavili do znanja da su prvi pretendenti na titulu u IHL takmičenju.

Zvezda je u prvoj trećini povela 1:0 golom Vjačeslave Čegrintseva (asistencija Luka Vukićević), da bi na 2:0 povisio Daniel Mihal uz asistenciju Pavela Popravke. U drugom delu igre na 3:0 povisuje Andrej Cvik (asistencija Mirko Đumić), a gosti uspevaju da postignu jedan od svoja dva gola preko Josipa Vuglaća i tako smanje na 3:1. Robert Sabadoš na asistenciju Andrije Španjevića postiže četvrti gol za crveno-bele tako da je ova trećina završena reultatom 4:1. Poslednji period je opet pripao našim hokejašima. Vjačeslav Čegrintsev (asistencija Marko Brkušanin) smešta pak u mrežu za 5:1, a Tin Kovaček postiže drugi gol za goste koji smanjuju na 5:2. Pavel Popravka postiže, na asistenciju Daniela Mihala, šesti gol za crveno-bele (6:2), a Marko Brkušanin (asistencija Vjačeslav Čegrintsev) povisuje na 7:2. Poslednji pak u mrežu gostiju smestio je Andrej Cvik (asistencija Mirko Đumić) i tako stavio tačku na regularni deo sezone za crveno-bele.

Crveno-beli su većeras nastupili u sledećem sastavu:  Vasić, Ranković, Anić, Brkušanin, Čegrintsev, Daniel, Dragović, Gaidaš, Janković, Kerezović, Kulešov, Marković, Mašić, Novaković, Podunavac, Popravka, Ristić, Sabadoš, Španjević, Vukićević, Cvik, Đumić. Trener: Jovica Rus

 

Našim hokejašima želimo puno sreće u plej ofu i verujemo da će nas obradovati titulom regionalnog prvaka.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama