Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда разбила Медвешчак за крај регуларног дела сезоне

Црвена звезда је данас одиграла свој последњи сусрет у регуларном делу ИХЛ такмичења за сезону 2018/19. Противник је била екипа загребачког Медвешчака коју су Звездини оклопници јучер савладали са 8:9, а данас су изабранци тренера Јовице Руса још једном убедљиво савладали госте из Загреба резултатом 8:2.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Медвешчак 8:2 (2:0, 2:1, 4:1)

Звезда је још једном показала да је у одличној форми током целе сезоне и да ће спремно дочекати плеј оф у коме ће за првог противника имате екипу Војводине. Вечерас су црвено-бели оклопници још једном савладали екипу Медвешчака и ставили до знања да су први претенденти на титулу у ИХЛ такмичењу.

Звезда је у првој трећини повела 1:0 голом Вјачеславе Чегринтсева (асистенција Лука Вукићевић), да би на 2:0 повисио Даниел Михал уз асистенцију Павела Поправке. У другом делу игре на 3:0 повисује Андреј Цвик (асистенција Мирко Ђумић), а гости успевају да постигну један од своја два гола преко Јосипа Вуглаћа и тако смање на 3:1. Роберт Сабадош на асистенцију Андрије Шпањевића постиже четврти гол за црвено-беле тако да је ова трећина завршена реултатом 4:1. Последњи период је опет припао нашим хокејашима. Вјачеслав Чегринтсев (асистенција Марко Бркушанин) смешта пак у мрежу за 5:1, а Тин Ковачек постиже други гол за госте који смањују на 5:2. Павел Поправка постиже, на асистенцију Даниела Михала, шести гол за црвено-беле (6:2), а Марко Бркушанин (асистенција Вјачеслав Чегринтсев) повисује на 7:2. Последњи пак у мрежу гостију сместио је Андреј Цвик (асистенција Мирко Ђумић) и тако ставио тачку на регуларни део сезоне за црвено-беле.

Црвено-бели су већерас наступили у следећем саставу:  Васић, Ранковић, Анић, Бркушанин, Чегринтсев, Даниел, Драговић, Гаидаш, Јанковић, Керезовић, Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Поправка, Ристић, Сабадош, Шпањевић, Вукићевић, Цвик, Ђумић. Тренер: Јовица Рус

 

Нашим хокејашима желимо пуно среће у плеј офу и верујемо да ће нас обрадовати титулом регионалног првака.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама