Košarka Košarka/Vesti

Kej Si Rivers u Zvezdi?!?

Crveno-beli košarkaši predvođeni trenerom Milanom Tomićem obezbedili su pol poziciju za plej of ABA lige. Međutim, određene lošije partije bile su uzrok eliminacije u Evrokupu, a uskoro sledi i borba za prvi trofej – Kup Srbije.

Period u kojem je Zvezda pružala nešto slabije partije (posebno porazi od Limoža i Cedevite) bio je znak da crveno-beloj četi treba osveženje. Istini za volju, ono se najviše prizivalo na poziciji pleja (zbog velike minutaže i istrošenosti Reglanda), ali kako stvari stoje u Zvezdu će doći igrač koji najviše može da pruži na poziciji beka i niskog krila. Kako god, i to bi trebalo da bude veliko pojačanje, posebno kada se zna da se radi o igraču koji je 2015. godine osvojio sa Real Madridom Evroligu.

Kej Si Rivers bi trebao da ovih dana dogovori sve detalje sa Crvenom zvezdom. On se ovih dana oprostio od kluba u kojem je igrao, Ređo Emilije, i tako nagovestio svoj dolazak u Beograd.

Rivers je rođen 1. marta 1987. godine (31) i visok je 196 cm. Kao što smo već rekli, igra na poziciji beka i niskog krila, a do sada je nastupao za Beneton, Virtus, Himki, Lokomotivu Kubanj, Bajern, Real, Panatinaikos i još neke klubove.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama