Кошарка Кошарка/Вести

Кеј Си Риверс у Звезди?!?

Црвено-бели кошаркаши предвођени тренером Миланом Томићем обезбедили су пол позицију за плеј оф АБА лиге. Међутим, одређене лошије партије биле су узрок елиминације у Еврокупу, а ускоро следи и борба за први трофеј – Куп Србије.

Период у којем је Звезда пружала нешто слабије партије (посебно порази од Лиможа и Цедевите) био је знак да црвено-белој чети треба освежење. Истини за вољу, оно се највише призивало на позицији плеја (због велике минутаже и истрошености Регланда), али како ствари стоје у Звезду ће доћи играч који највише може да пружи на позицији бека и ниског крила. Како год, и то би требало да буде велико појачање, посебно када се зна да се ради о играчу који је 2015. године освојио са Реал Мадридом Евролигу.

Кеј Си Риверс би требао да ових дана договори све детаље са Црвеном звездом. Он се ових дана опростио од клуба у којем је играо, Ређо Емилије, и тако наговестио свој долазак у Београд.

Риверс је рођен 1. марта 1987. године (31) и висок је 196 цм. Као што смо већ рекли, игра на позицији бека и ниског крила, а до сада је наступао за Бенетон, Виртус, Химки, Локомотиву Кубањ, Бајерн, Реал, Панатинаикос и још неке клубове.

Скочи на траку са алаткама