Хокеј Хокеј/Вести

Јовица Рус: Очекујемо добар резултатски викенд

Као што смо већ писали у најави двомеча између Црвене звезде и Загреба, који ће се одиграти овог викенда (субота 18 часова и недеља 16:15 часова), Звезду не чека лаган задатак како се то на први поглед чини. На посебном искушењу ће бити Звездина одбрана јер је екипа Загреба друга по ефикасности у ИХЛ такмичењу (одмах иза Звезде), а већ смо рекли да тим из главног града Хрватске има чак шест мечева мање од црвено-белих и да би са евентуалним победама, у тим заосталим мечевима, био само бод иза српског шампиона и тренутног лидера у ИХЛ-у.

Баш из тог разлога смо овај пут разговарали са тренером црвено-белих, Јовицом Русом, како би чули његово мишљење пред овај двомеч. Ево шта је рекао за наш ЦЗБГ портал:

“Нама требају јаке утакмице. Кроз овакве утакмице стичемо искуство за високе домете. Сигурно бар једну утакмицу неће играти Вјачеслав Чегринтсев, због туче у последњој утакмици. Прилика је то да иступе и предводе нашу екипу други лидери. Ми играмо своју игру и ако смо дисциплиновани и играмо у максималном ангажовању, можемо победити сваку екипу у лиги, што смо до сад и показали. Прижељкујемо јаког противника и очекујемо добар резултатски викенд за нас”.

Хокејашки клуб Црвена звезда и наш портал вас позивају да у што већем броју дођете у ледену халу Пионир и пружите помоћ нашим оклопницима како би остварили што боље резултате. Улаз у халу је бесплатан!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама