Хокеј Хокеј/Најава утакмица

СВИ НА ХОКЕЈ!!! Звезда дочекује Загреб за наставак победничке серије

Сениори нашег хокејшког клуба у суботуи недељу играју два веома важана меча у оквиру ИХЛ такмичења. Наиме, црвено-белима долази у госте “тек” перопласирана екипа Загреба, па сви на неки начин очекују сигурну победу. Али..

Image may contain: 1 person, playing a sport

Ако, ипак, мало боље погледате табелу, видећете да екипа Загреба има тек 11 одиграних утакмица, што је шест мање од Црвене звезде. У тих 11 одиграних сусрета екипа Загреба има свега два пораза и тренутно је друга екипа по ефикасности (одмах иза Звезде). Састављени су углавном од домаћих играча и уопште нису лак залогај како то многи мисле. Када би којим случајем екипа Загреба добила тих шест утакмица које заостаје за Звездом, разлика на табели би била свега један бод. Ово дефинитивно треба да послужи тренеру Јовици Русу и његовим играчима као опомена да нема опуштања и да у ове две утакмице треба ући максимално сконцентрисано, како се не би допустило било какво изненађење.

Верујемо да ће наши оклопници дати све од себе да покажу још једном да су тренутно најбоља екипа у региону и да са правом конкуришу за највиши пласман. Зато је важно доћи у што већем броју и подржати наше оклопнике, јер они то заиста и заслужују. Чињеница је да фудбала нема до следеће године, а овога викенда нема ни кошарке у Пиониру, тако да хокеј остаје лепа опција у ово хладно зимско време.

Утакмица у суботу (22. децембар) почиње у 18 часова, док у недељу (23. децембар) почиње 16:15 часова.

Фото: ЦЗБГ портал

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама