Hokej Hokej/Vesti

Čegrintsev: Ekipa je odlična, podržite nas

Kao što znate seniorska ekipa Crvene zvezde za vikend igra dva meča protiv zagrebačke Mladosti. Iskoristili smo priliku da kratko porazgovaramo sa jednim od ruskih igrača koji su ove sezone pojačali redove naše ekipe, Vjačeslavom Čegrintsevom.

Dobro veče Vjačeslave, možeš li se predstaviti Zvezdinim navijačima?

– Dobro veče. Zovem se Vjačeslav Čegrintsev i rođen sam 1996 godine. Dolazim iz grada Toljati (Tolья́tti), Rusija, i igram na poziciji centra.

Da li si prvi put u Evropi i kako se osećaš u Srbiji?

– Ovo mi je prvi put u ovom delu Evrope, tačnije u Srbiji. Ovde imam predivno vreme, uživam u treninzima i momci iz ekipe su odlični.

Šta misliš o tekmičenju u kojem nastupaš, kvalitetu ekipa? Može li Zvezda do trofeja?

– Lično sam najviše fokusiran da naš tim napreduje, pa tek posle gledam na druge ekipe. Jer nema veze protiv koga igramo. Mi jednostavno moramo da pokažemo da smo spremni i da težimo ka osvajanju ovog prvenstva, način na koji se trenutno pripremamo nam daje veliku priliku da to i uradimo.

Za vikend igrate protiv Mladosti. Šta očekuješ?

– Utakmice za vikend su dobar izazov jer smo porazom protiv Triglava prekinuli pobedničku seriju, a onda smo imali jednu laganu utakmicu u Novom Sadu, kao i da pokažemo našim navijačima da vredi doći i podržati nas.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama