Hokej Hokej/Vesti

Srđan Ristić opet u Zvezdi, Arai odlazi, Brkušanin lakše povređen

U hokejaškom klubu Crvena zvezda rade punom parom. Danas su naši hokejaši otputovali za Zagreb gde će u okviru IHL takmičenja odigrati još jedan meč sa ekipom Medveščaka (prvi pobedili u Zagrebu nakon produžetaka). Atmosfera je odlična i mnogi hvale Zvezdinu igru, ali i atmosferu u ekipi za koju je sigurno najzaslužniji harizmatični trener Jovica Rus.

Pored gore pomenutog došlo je i do određenih kadrovskih promena u sastavu Crvene zvezde. Nedavno je Zvezdu napustio napadač David Sefič, a na izlaznim vratima je i Japanac Eisai Arai, koji nažalost nije zadovoljio ljude u klubu i moraće da potraži novu sredinu. Mi mu ovom prilikom želimo puno sreće u nastavku karijere.

Zvezda nije dugo čekala da nađe zamenu.  Klub se odlučio da u svoje redove vrati nekadašnjeg igrača, Srđana Ristića (38) koji je u svojoj bogatoj karijeri, pored Crvene zvezde, igrao i za Vojvodinu, Taš, Partizan, Beograd, NS Stars. Nesumnjivo je da će Ristić sa svojim ogromnim iskustvom, koje ima iza sebe, doprineti da četa Jovice Rusa izgleda još homogenije i opasnije po svoje protivnike. Inače, Srđan Ristić će krenuti sa nastupima za crveno-bele oklopnike već od utakmica protiv ekipe Celja koje će se igrati 17. i 18. novembra u Celju.

Inače, danas u Zagrebu Zvezda će biti oslabljena jer neće igrati kapiten Marko Brkušanin koji je lakše povređen, ali će u sastavu Zvezde biti već od sledeće utakmice.

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama