Хокеј Хокеј/Извештаји

Пораз кадета у другом мечу

Хокејаши Црвене звезде нису успели да остваре дуплу победу на свом гостовању у Љубљани. Након што су синоћ одиграли одличан меч и славили победу од 3:1 над екипом Славије, данас у наши оклопници изгубили од истог противника резултатома 5:2. Звезда је на овом сусрету била “домаћин”.

Црвена звезда – Славија 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

Звездини кадети нису успели оно што им је за руком пошло синоћ.  Овај пут екипа Славије била је боља иако су се наши оклопници добро држали све до половине утакмице.

У првој трећини Славија преко Бруне Иджана и Јакоба Шечника већ у 7. минути води са 0:2. Звезда се враћа у мећ у 18. минути преко Саве Станковића који смањује на 1:2.

Други период креће са по једним искључењем на обе стране, а Звезда успева да дође до изједначења преко Вука Савића у 25. минути сусрета. И то је било све што су наши оклопници успели да ураде. У 30. минути Славија долази до водства од 2:3 другим голом Бруне Иджана и то је би крај овог периода игре.

Последњи период доноси још два пака у мрежи Андреја Радојчића који није успео да заустави Миху Берчича и Виту Иджана.

Ипак, не можемо ништа замерити нашим младим оклопницима који су морали да превале дугачак пут и да у два дана одиграју две тешке утакмице. Желимо овом приликом да њима и тренеру Јулоском пожелимо много среће у наставку такмичења.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама