Хокеј Хокеј/Вести

Срђан Ристић опет у Звезди, Араи одлази, Бркушанин лакше повређен

У хокејашком клубу Црвена звезда раде пуном паром. Данас су наши хокејаши отпутовали за Загреб где ће у оквиру ИХЛ такмичења одиграти још један меч са екипом Медвешчака (први победили у Загребу након продужетака). Атмосфера је одлична и многи хвале Звездину игру, али и атмосферу у екипи за коју је сигурно најзаслужнији харизматични тренер Јовица Рус.

Поред горе поменутог дошло је и до одређених кадровских промена у саставу Црвене звезде. Недавно је Звезду напустио нападач Давид Сефич, а на излазним вратима је и Јапанац Еисаи Араи, који нажалост није задовољио људе у клубу и мораће да потражи нову средину. Ми му овом приликом желимо пуно среће у наставку каријере.

Звезда није дуго чекала да нађе замену.  Клуб се одлучио да у своје редове врати некадашњег играча, Срђана Ристића (38) који је у својој богатој каријери, поред Црвене звезде, играо и за Војводину, Таш, Партизан, Београд, НС Старс. Несумњиво је да ће Ристић са својим огромним искуством, које има иза себе, допринети да чета Јовице Руса изгледа још хомогеније и опасније по своје противнике. Иначе, Срђан Ристић ће кренути са наступима за црвено-беле оклопнике већ од утакмица против екипе Цеља које ће се играти 17. и 18. новембра у Цељу.

Иначе, данас у Загребу Звезда ће бити ослабљена јер неће играти капитен Марко Бркушанин који је лакше повређен, али ће у саставу Звезде бити већ од следеће утакмице.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама