Hokej Hokej/Izveštaji

Poraz kadeta u drugom meču

Hokejaši Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare duplu pobedu na svom gostovanju u Ljubljani. Nakon što su sinoć odigrali odličan meč i slavili pobedu od 3:1 nad ekipom Slavije, danas u naši oklopnici izgubili od istog protivnika rezultatoma 5:2. Zvezda je na ovom susretu bila “domaćin”.

Crvena zvezda – Slavija 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

Zvezdini kadeti nisu uspeli ono što im je za rukom pošlo sinoć.  Ovaj put ekipa Slavije bila je bolja iako su se naši oklopnici dobro držali sve do polovine utakmice.

U prvoj trećini Slavija preko Brune Idžana i Jakoba Šečnika već u 7. minuti vodi sa 0:2. Zvezda se vraća u meć u 18. minuti preko Save Stankovića koji smanjuje na 1:2.

Drugi period kreće sa po jednim isključenjem na obe strane, a Zvezda uspeva da dođe do izjednačenja preko Vuka Savića u 25. minuti susreta. I to je bilo sve što su naši oklopnici uspeli da urade. U 30. minuti Slavija dolazi do vodstva od 2:3 drugim golom Brune Idžana i to je bi kraj ovog perioda igre.

Poslednji period donosi još dva paka u mreži Andreja Radojčića koji nije uspeo da zaustavi Mihu Berčiča i Vitu Idžana.

Ipak, ne možemo ništa zameriti našim mladim oklopnicima koji su morali da prevale dugačak put i da u dva dana odigraju dve teške utakmice. Želimo ovom prilikom da njima i treneru Juloskom poželimo mnogo sreće u nastavku takmičenja.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama