Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда дочекује Андору

Извор: КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у уторак екипу Андоре у утакмици 3. кола Еврокупа. Своја очекивања пред нови европски окршај изнели су тренер црвено-белих Милан Томић и првотимац Мајк Цирбес.

Црвено-бели не знају за пораз после тријумфа над Улмом и Момаком у Француској, а трећа утакмица за противника доноси шпанску екипу која је прошле сезоне представљала једно од најпријатнијих изненађења АЦБ Лиге и која је прошле недеље у дуелу са Брешом шутирала фантастичних 79.4 одсто за два поена (27 од 34).

У екипи Андоре која има један пораз од Галатасараја и победу над Брешом играју и двојица некадашњих играча Црвене звезде, Оливер Стевић и Дилан Енис.

Тренер Црвене звезде мтс Милан Томић очекује добру утакмицу:

’’Непредвидива екипа која је играла са Барселоном утакмицу на један посед и практично изгубила добијено у Блауграни. Андора је тим који може да одигра врло добро, са друге стране изгубили су претходни меч у првенству од Манресе и очекујем да покажу реакцију Имају одличан ростер са доста странаца који играју дуго у Европи. Ми морамо да одиграмо квалитетну, озбиљну утакмицу како бисмо добили овај меч’’, истакао је Томић.

Своја очекивања изнео је и Мајк Цирбес:

’’Играмо против ривала који наступа у једној од најјачих лига у Европи. Иза себе имају одличну утакмицу против Барселоне која је довољан поаказатељ њиховог квалитета. Мораћемо да одиграмо концентрисано свих 40 минута да бисмо наставили победнички низ’’, рекао је центар Црвене звезде мтс.

Утакмица у уторак је заказана за 19 часова у дворани ’’Александар Николић’’. Све сервисне информације о куповини карата можете пронаћи на следећем линку уз подсетник да ће се на благајни обављати и продаја сезонских улазница која улази у сам завршетак.

Скочи на траку са алаткама