Кошарка Кошарка/Вести

Продаја карата за Андору од понедељка

Извор: КК Црвена звезда 

Продаја карата за утакмицу 3.кола Еврокупа Црвена звезда мтс – Андора у свим пословницама Евентима од понедељка у 10 часова до почетка утакмице, као и на дан меча на благајнама дворане “Александар НИколић” од 16 часова до почетка утакмице.

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у уторак трећу утакмицу овогодишњег издања Еврокупа.

Црвено-бели након премијерне победе у новој сезони, коју су забележили над немачким „Улмом” у дворани „Александар Николић” у уторак од 19 часова дочекују екипу шпанске Андоре.

Црвенобели су у међувремену од тог дуела победили екипу Будућности у Подгорици, Монака у Француској и екипу Крке у АБА лиги, и у добром расположењу, без пораза и са брејком у европском такмичењу, дочекују једно од најпријатнијих изненађења прошлогодишњег издања спанске Ендеса лиге.

КК Црвена звезда мтс обавештава све своје присталице и заинтересоване, да ће појединачне карте за овај меч, бити у продаји од понедељка од 10 часова у свим пословницама Евентима, као и на благајни дворане „Александар Николић” од 16 часова до почетка меча. Такође, на дан утакмице и само на благајнама дворане сви заинтересовани биће у прилици да купе и сезонске улазнице КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2018-2019 које су још увек у продаји!

Цене карата за утакмицу Црвена звезда мтс – Андора:

ТРИБИНА – А Б Ц Д 600 динара

Партер Б 900

Партер 4 900

Ложа 2.500

Плава ложа 2.000

Бела ложа 1.500

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО И РЕД 6.000

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ И РЕД 8.000

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ИИ РЕД 4.000

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ИИИ РЕД 3.000

ПОЧАСНО МЕСТО И РЕД 10.000

ПОЧАСНО МЕСТО ИИ РЕД 6.000

Уједно, клуб подсећа да сваком куповином карте директно помажете клубу који је одлично отворио нову такмичарску сезону!

КК Црвена звезда мтс

Скочи на траку са алаткама