Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Seniori gostuju Medveščaku, juniori dočekuju Triglav

Seniori hokejaškog kluba Crvena zvezda ovog vikenda (subota, 6. oktobar, odigrače svoj meč u okviru IHL takmičenja protiv ekipe zagrebačkog Medveščaka.

Nakon što su u prethodna dva susreta, protiv ekipe Celja, ostvarili polovičan uspeh (pobeda i poraz), puleni Jovice Rusa pokušaće da u Zagrebu ostave bolji utisak nego li na drugoj utakmici protiv Celja i da se u Beograd vrate sa nova tri boda. Videlo se u prvom susretu protiv Celjana da crveno-beli oklopnici mogu da odigraju dobro i efikasno, ali se u drugoj utakmici videlo i da ovaj tim ima problema ako u utakmicu uđe nemotivisano i indolentno. Ipak, spremni smo sve to da pripišemo malom broju dana na ledu u odnosu na slovenačke ekipe.

Pred ovaj susret sa ekipom Medveščaka, pitali smo Vasilija Anđelkovića da nam kaže svoja očekivanja. Inače, Vasilija smo pitali i da nam prokomentariše svoj ulazak u prvu postavu, pa evo šta je rekao za naš portal:

“Srećan sam jer sam deo tima i drago mi je što trener ima poverenja u mene i daje mi mogućnost da pokažem šta znam i za šta sam sposoban. Seniorski hokej je mnogo teži od juniorskog i ovde sada mogu da pokažem za šta sam sposoban. Što se tiče Medveščaka, mislim da će biti teška utakmica jer je Medveščak dobar tim, ali sam siguran da možemo da pobedimo ako budemo ušli 100% fokusirani na utakmicu, kao što smo ušli protiv Celja u prvoj utakmici”.

Pored seniora i juniori tokom vikenda igraju svoje mečeve. Četa Nenada Milinkovića će u Beogradu dočekati ekipu Triglava sa kojom će odigrati dva meča (subota i nedelja). Nakon što su u utorak izgubili od Jesenica, Zvezdini oklopnici će imati priliku da u ova dva susreta poprave utisak i zabeleže prve bodove u ovogodišnjem IHL takmičenju.

Utakmice juniora igraju se u subotu, 6. oktobra, sa početkom od 18:20 časova, i u nedelju, 7. oktobra, od 15:50 časova.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама