Хокеј Хокеј/Извештаји

Zvezdini kadeti slavili protiv Celja

Kadeti hokejaškog kluba Crvena zvezda (U16) pod vodstvom trenera Marka Juloskog, slavili su danas u Sloveniji.  Naime, crveno-beli oklopnici pobedili su vršnjake iz Celja rezultatom 2:4 (0:1, 2:1, 0:2), pred nekih 50-ak gledalaca koji su pratili ovaj dvoboj.

Prva trećina završena je vodstvom Crvene zvezde od 0:1. Pre nego su postigli gol sa igračem više, crveno-beli nisu iskoristili dve prilike u kojima su imali prednost na ledu. Ipak, kako kažu u našem narodu – treća sreća, i to u 20 minuti. Strelac vodećeg gola bio je Mateja Milošević, a asistirao mu je Nikko Gaković.

U drugoj trećini Celje uspeva da preokrene rezultat. Prvo na 1:1, u 27. minuti, izjednačuje Jakob Dolenc, a u 30. minuti Matic Pikl Lipar donosi Celjanima vodstvo od 2:1. Ipak, samo nekih 50-ak sekundi kasnije crveno-beli uspevaju da dođu do izjednačenja – 2:2. Ovog puta strelac je bio Matija Dinić. Na kraju ovog perioda, prvog golamana Zvezde, Neila Beatona menja Dušan Krstić.

Poslednji period igre doneo je mnogo bolju igru Zvezdinih oklopnika koji su postigli dva pogotka. Prvo je u Matija Dinić, u 58. minuti susreta, svojim drugim golom povisio na 2:3 (asistencija Vuk KravljanacRelja Jovanović), da bi u poslednjem minutu susreta Vuk Kravljanac  na asistenciju Matije Dinića postavio konačnih 2:4.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама