Кошарка Кошарка/Вести

Dorel Rajt u Zvezdi

Kako Sportska centrala javlja, Crvena zvezda bi od 1. decembra trebala da dobije veliko pojačanje.

Dorel Rajt

Naime, krilni košarkaš Igokee, Dorel Rajt, ima potpisan ugovor sa Igokeom do 1. decembra ove godine, ali su predsednici dva kluba, Nebojša Čović i Igor Dodik, dogovorili da nakon tog datuma ovaj vrsni košarkaš pređe u redove crveno-belih. Crvene zvezda bi u njemu dobila veliko pojačanje pošto je evidentno da Marko Kešelj ne može ovog trenutka da donese željeni kvalitet na poziciji krila, gde je Zvezda (pored centarske pozicije) najdeficitarnija.

Rajt, nekadašnji igrač Majamija, Golden Stejta i Portlanda, na prve tri utakmice u ABA ligi prosečno je za Igokeu beležio 24.3 poena, uz 3.3 skoka i 1.3 asistenciju.

3 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Molim Upravu Zvezde, da dovede MIRU BILANA, imam saznanja da je bio sa Miškom ražnatovićem u Beograd i da je bilo sve dogovoreno sa Zvezdom, a navodno su se neki navijači bunili. Sebe smatram vatrenim normalnim navijačem, koji ne spava kada Zvezda izgubi, to da se navijači bune protv Bilana, je najveća glupost. BILAN BI IMAO APSOLUTNU I NIKAD VIĐENU NAVIJAČKU PODRŠKU U bEOGRADU. O dovođenju Rajta je suvišno trošiti reči, dovedite njih DVOJICU i imate punu arenu uvek. Pozdrav od delija iz Srema.

Скочи на траку са алаткама