Fudbal Fudbal/Vesti

Babić – Svakim danom sve spremniji

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde prethodna četiri dana proveli su na mini pripremama u Termama Čatež. Štoper Srđan Babić istakao je da je ekipi prijao rad u Sloveniji pred mečeve koji ih očekuju.

babic-vest.jpg

– Poslednji trening koji smo odradili na ovim priremama bio je naporan, radili smo gotovo dva sata. Danas smo prepodne bili slobodni, za razliku od ostalih dana kada smo imali po dva treninga. Radili smo zaista odlično i punim intenzitetom svakog dana i slobodno jutro nam je prijalo da se odmorimo. Po povratku u Beograd nastavljamo gde smo ovde stali, spremamo se za naredne mečeve. Tokom priprema smo imali fantastične uslove i mogli smo nesmetano da ispunimo na treninzima sve zadatke koje je šef postavljao pred nas. Svakim danom smo sve spremniji za naredne utakmice – rekao je Babić.

Čitava ekspedicija Crvene zvezde uživala je u boravku u Termama Čatež.

– Ja sam prvi put ovde i oduševljen sam onim što je dočekalo moju ekipu, imamo i više nego što nam treba. Posle napornih treninga imamo sve uslove za oporavak, tu su bazeni, spa centar, teretana, sve što je jednom profesionalnom sportisti neophodno.

Crvena zvezda otpočinje takmičenje u Kupu Srbije ove srede utakmicom protiv Dianam iz Vranja na svom terenu.

– Dinamo je odlična ekipa, prvoplasirana u drugoj ligi tako da utakmica neće biti nimalo naivna. Mi ćemo, kao i na svaki meč do sada, izaći da pobedimo i verujem da ćemo opravdati ulogu favorita – poručio je Babić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama