Фудбал Фудбал/Вести

Žuti protiv belih na poslednjem treningu

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas poslednji trening na mini pripremama u Termama Čatež.

vest.jpg

Nakon prvog slobodnog prepodneva i kraćeg odmora, izabranici Vladana Milojevića od 16 časova trenirali su na terenu u Brežicama.
Ovog puta “lutke” i prepreke na terenu koristile su se na samom početku treninga, kao deo vežbi zagrevanja. Nakon 15 minuta rada, prešlo se na ševu, kako je to bila praksa i svih prethodnih dana.
Nakon toga su, podeljeni u dve grupe, igrači su uvezbavali pas igru. Ekipe su imale zadatak da sakupe deset povezanih pasova, a ona koja je izgubila morala je da odradi deset kaznenih sklekova.
Ponovo podeljeni u dve grupe, žutu i belu, naši fudbaleri igrali su na dva gola na skraćenom terenu. Meč je bio vrlo neizvestan, nakon početnog vođstva belih, žuti su preuzeli kontrolu nad igrom. Beli tim je u samoj završnici uspeo da smanji zaostatak na samo jedan gol, ali pobedu od 18:17 ipak su odneli momci u žutim markerima. Pobedničku ekipu činili su: Račić, Frimpong, Savić, Pešić, Ze Markos, Rikardinjo, Bainović i Anđelković.
Naši prvotimci sutra se vraćaju za Beograd, gde će nastaviti sa pripremom za meč šesnaestine finala Kupa Srbije koji igraju na svom terenu u sredu protiv Dinama iz Vranja.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама