Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdini prvotimci prodavali sezonske karte

U poslovnici ’’Eventim-a’’ u TC ’’Ušće’’ Nikola Jovanović, Matias Lesor, Stefan Janković i Nikola Radičević bili su ulozi prodavaca sezonskih ulaznica za sezonu 2017/2018 i izmamili veliku pažnju među posetiocima tržnog centra.
Košarkaši Crvene zvezde mts uspešno su ’’otvorili’’ novu sezonu. Crveno-beli su u prva dva kola ABA lige ostvarili sigurne pobede na domaćem terenu i na najbolji mogući način se predstavili navijačima.
Malo slobodnog vremena koje preostaje od paklenog ritma utakmica i treninga, Zvezdini prvotimci iskoristili su da uđu u ulogu prodavaca sezonskih ulaznica. Nikola Jovanović, Matias Lesor, Stefan Janković i Nikola Radičević proveli su popodne u poslovnici ’’Eventim-a’’ u TC ’’Ušće’’ i izmamili ogromno interesovanje posetioca tržnog centra. Prednjačili su najmlađi koji su želeli fotografiju sa svojim novim herojima, a mladim igračima Crvene zvezde mts nova uloga je veoma prijala.
Kao veliki šoumen još jednom se pokazao Matias Lesor. On je pomalo neplanski došao na okupljanje kao ’’šofer’’ Stefana Jankovića i u potpunosti preneo nepresušnu energiju sa terena i na druženje sa navijačima.
Uspešna akcija prodaje sezonskih ulaznica je samo jedna u nizu, a prodaja karata traje još tačno deset dana. Do 15. oktobra svi zainteresovani mogu da dođu u posedstvo vrednog komada plastike koji omogućava ulaz na sve utakmice u kojima je KK Crvena zvezda mts domaćin. To je zagarantovanih 15 evroligaških spektakla, devet preostalih mečeva u ABA ligi, plejof istog takmičenja i svi mečevi u prvenstvu Srbije.
I to nije sve, a sve potrebne informacije možete dobiti na sledećem linku. Lopta je tvoja, izađi na teren!
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама