Кошарка Кошарка/Вести

KK Crvena zvezda mts – apel kupcima karata

U prva dva kola ABA lige, u kojima je domaćin bila Crvena zvezda mts, velike gužve na blagajnama i ulazima, i pored činjenice da je u hali bilo oko 3500 gledalaca, ali i da je klub organizovao prodaju karata još od 29.septembra.
KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon prva dva kola ABA lige, i dve utakmice u dvorani “Aleksandar Nikolić” u organizaciji kluba, primećeno da su se stvarale velike i nepotrebne gužve ispred blagajne beogradske dvorane, pred početak duela sa Mornarom i Mega Bemaxom.
KK Crvena zvezda mts je preko svojih platformi, društvenih mreža i zvaničnog sajta organizovala prodaju karata, u paketu i pojedinačno za uvodne utakmice ABA lige još u petak 29.septembra. I pored činjenice da  redovno apelujemo na svoje pristalice da dođu ranije na mečeve, zbog ograničenih kapaciteta blagajni u dvorani “Aleksandar Nikolić” i broja ulaza u dvoranu, to se nije dogodilo ni ovog puta. Zato smo bili svedoci scena da su kupci karata koji su stigli do dvorane neposredno pred početak meča, ulazili u nju i tokom druge četvrtine utakmica sa Mornarom i Mega Bemax-om.
KK Crvena zvezda mts ulaže ogromne napore već godinama da ulaznice za svoje mečeve učini što dostupnijim za svoje pristalice. Zato podsećamo da je klub potpisao ugovor i sa “Eventimom” koji ima široku mrežu svojih prodajnih objekata gde mogu znatno ranije da se kupe ulaznice za sve utakmice KK Crvena zvezda mts!
Još jednom apelujemo na sve naše pristalice zbog njihovog ličnog komfora, ali i izbegavanja nepotrebnih gužvi,i ponavljanja identičnih situacija,  da koriste sve mogućnosti koje postoje za kupovinu ulaznica za sezonu, koja je počela i u kojoj će klub organizovati u dve beogradske dvorane „Aleksandar Nikolić” i „Beogradska Arena” preko 40 utakmica!
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама