Кошарка Кошарка/Вести

Evroliga predstavila Zvezdu (VIDEO)

U interesantnom trominutnom video zapisu Evroliga je predstavila novi tim KK Crvena zvezda mts. Trener Dušan Alimpijević, kapiten Branko Lazić i povratnik u crveno-beli dres Pero Antić izneli su utiske pred početak najjačeg evropskog takmičenja.
Ostalo je deset dana do početka Evrolige. KK Crvena zvezda mts će u prvom kolu najjačeg evropskog takmičenja gostovati Žalgirisu, a do tada crveno-bele čekaju veliki izazovi. Već u sredu Zvezda će pokušati da ostvari drugu pobedu u ABA ligi u okršaju sa ekipom Mega Bemax u dvorani ”Aleksandar Nikolić”.
Kako se često čuje iz tabora crveno-belih, oni će ići stepenik po stepenik, a svaki sledeći meč je najvažniji. Važan preduslov za ostvarenje zacrtanih ambicija je podrška navijača. KK Crvena zvezda mts podseća da se sezonske karte nalaze u prodaji do 15. oktobra, odnosno pet dana uoči prve utakmice koju će crveno-beli košarkaši igrati u Evroligi. Zvezda će 20. oktobra dočekati Barselonu u dvorani ”Aleksandar Nikolić”, a poznato je da interesovanje za mečeve crveno-belih u najjačem evropskom takmičenju prevazilazi kapacitete te dvorane.
Kupovinom sezonskih ulaznica obezbeđujete mesto u dvorani i za meč protiv španskog giganta, kao i za još 14 garantovanih evroligaških spektakla, kao i sve utakmice na domaćem terenu u ABA ligi i Superligi Srbije. I to nije sve od privilegija.
A, do narednih mečeva Crvene zvezde u ABA ligi i najjelitnijem evropskom takmičenju, ”zagrejte” se uz interesantno predstavljanje Crvene zvezde mts od strane Evrolige. U trominutnom video zapisu govorili su trener Dušan Alimpijević, kapiten Branko Lazić i povratnik u redove crveno-belih Pero Antić.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама