Кошарка Кошарка/Вести

Ulazi u dvoranu “Aleksandar Nikolić” (nacrt)

KK Crvena zvezda mts radi lakšeg ulaska u dvoranu, objavljuje detaljan nacrt dvorane “Aleksandar NIkolić” po ulazima i sektorima.
KK Crvena zvezda mts otvorila je sezonu utakmica u svojoj organizaciji duelom 1.kola ABA lige jtd protiv Mornara, a već u sredu uveče na programu je i meč 2.kola regionalnog takmičenja sa ekipom “Mega Bemax”.
Crveno-beli će tokom oktobra odigrati čak 10 takmičarskih utakmica u ABA i Evrligi, od toga KK Crvena zvezda mts biće organizator mečeva sa Mega Bemax-m, protiv ekipe Budućnosti  i MZT-a u ABA ligi, dok će u dvorani „Aleksandar Nikolić” u ovom mesecu dočekati u okviru Evrolige i ekipu Barselone.
KK Crvena zvezda mts zato za sve vlasnike sezonskih, ali i kupce dnevnih ulaznica objavljuje detaljan nacrt  (tlocrt) dvorane „Aleksandar Nikolić” po ulazima, kako bi se svi gledaoci koji žele dolaze u dvoranu lakše snašli u narednom periodu:
Jedina, ali vrlo važna izmena u odnosu na prošlu sezonu, je da će vlasnici sezonskih ulaznica za Ložu i Plavu ložu, ulaziti na Službeni ulaz 2, dok će službeni ulaz 1 biti rezervisan samo za počasna mesta!

Utakmica KK Crvena zvezda mts – Mega Bemax počinje u 21 sat, blagajna dvorane “Aleksandar Nikolić” otvara se za kupovinu pojedinačnih karata u 18 časova.

Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама