Košarka Košarka/Vesti

Crvena zvezda mts dočekuje Mega Bemaks

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u utakmici 2.kola ABA lige jtd ekipu Mega Bemaksa. Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić“ igra se u sredu od 21 sat, direktan prenos na TV Arenasport.

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dobrog početka sezone, i uvodne pobede nad ekipom Mornara, okreću se novim izazovima, i ulaze u ritam sreda-nedelja koji će trajati do kraja oktobra.

Naredni protivnik u ABA ligi jtd je ekipa Mega Bemaksa, koja u sredu gostuje u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Dobro poznati protivnik crveno-belima, dolazi u Beograd u izmenjenom sastavu, i nakon takođe dobrog početka sezone i pobede nad ekipom Cibone u dvorani „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević:
– Tim koji je doživeo veliku rekonstrukciju tokom leta, ali je zadržao isti stil igranja. Mega je ekipa sa puno energije i potencijala. Već ulazimo u režim igranja utakmica na svaka 3 dana. Zato svi moraju da budu spremni na nove zadatke i nove obaveze koje dolaze sa novim protivnicima. Očekujem da odigramo vrlo motivisano kao i na startu, ali bez pritiska koji je donela prva utakmica. Takođe, očekujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Što se tiče igračkog sastava, osim Branka Lazića, koji se još uvek oporavlja od povrede, svi ostali igrači konkurišu za sastav – rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Nemanja Dangubić:
– Očekuje nas utakmica i protivnik koga dobro poznajemo, i pored činjenice da je Mega značajno izmenila igrački sastav, kao i mi. Ipak, želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu, motivisano i da dođemo do nove pobede, pred seriju mečeva koje nas očekuju u oktobru i u ABA i u Evroligi. Pozivam navijače da ponovo dođu u velikom broju i pruže nam podršku u ovoj važnoj utakmici – rekao je Dangubić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Bemaks igra se u sredu od 21 sat, za ovaj meč pojedinačne karte će se prodavati na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Meč će direktno prenositi TV Arenasport.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama