Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdin marketing tim treći u Evropi!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Marketing tim KK Crvena zvezde mts dobio je veliko priznanje za predan i vredan rad. U konkurenciji čak 36 ekipa koje se takmiče u Evroligi i Evrokupu marketing tim kluba sa Malog Kalemegdana zauzeo je treću poziciju.
Priznanja za fantastičnu sezonu KK Crvena zvezda mts stižu i van terena. U konkurenciji svih ekipa koje se takmiče u Evroligi i Evrokupu, marketing tim kluba sa Malog Kalemegdana zauzeo je fenomenalno treće mesto.
Teško je opisati rečima o kakvom se priznanju radi. Čak 36 timova bilo je u konkurenciji za prva tri mesta, a marketing tim Crvene zvezde mts je po naliku na Zvezdine prvotimce bio u pravoj borbi sa vetrenjačama. Podsećamo da Crvena zvezda ima ubedljivo najmanji budžet u Evroligi, a mnogi klubovi u Evrokupu su u tom segmentu ispred Zvezde. Pomenuti segment je važan i na terenu, ali i u marketing aktivnostima kluba.
Marketing tim Kluba je pokazao da nije sve u budžetu i da je kreativnost i inovativnost u radu i dalje na ceni u krovnoj organizaciji evropske klupske košarke. Naime, na sastanku direktora marketinga evroligaša i ekipa koje se takmiče u Evrokupu, direktor marketinga Crvene zvezde mts Filip Sunturlić dobio je od Đordija Bartomeua predivan bronzani trofej. U obrazloženju za dodelu trećeg mesta stoji sledeće:
’’ Marketing tim Crvene zvezde izgradio je oko navijača izuzetnu strategiju u digitalnom marketingu u kojoj je integrisana audio i video strategija, aktivnosti na dan utakmice i sadržaji na društvenim mrežama’’
Zvezdin marketing tim predvodi direktor marketinga Filip Sunturlić, ali okuplja i brojni tim koji je zadužen za pravljenje fenomenalnih vizuala, interesantnih video zapisa i fotografija po čemu ćemo neskromno istaći da smo najbolji u Evropi. Objave na društvenim mrežama kao što su facebook, twitter ili instagram nailazile su na ogromne odjeke kako u regionu, tako i širom Evrope.
Od početka 2011. godine pa do danas klub sa Malog Kalemegdana je rastao u svakom smislu pa je tako i Zvezdin marketing tim rastao iz dana u dan da bi postao ono što je danas – treći najbolji u Evropi. Moramo istaći da to ne bi bilo moguće bez prave ’’armije’’ volontera. Koji su danonoćno bili uz Klub, pratili i sudelovali u njegovim uspesima i svojom kreativnošću napravili od Zvezdinih utakmica istinske spektakle, a dane kada smo svi željno iščekivali nadolazeće mečeve crveno-belih načinili interesantniji, a vreme naterali da brže prolazi.
Iako je Srbija sa pravom ’’zemlja košarke’’ koja je uvek u vrhu planetarnih takmičenja, marketing timovi na lokalnom, ali i regionalnom nivou nikada nisu dobili priznanje nalik ovom što nas takođe čini izrazito ponosnim.
KK Crvena zvezda mts je izuzetno ponosna na ovaj uspeh i to sa razlogom. Biti treći u Evropi u bilo kom segmentu, a pogotovo u ovom gde klubovi ulažu ogromne svote novca je zaista neverovatan uspeh. Ipak, nismo se zadovoljili učinjenim. Ponosni smo, ali kako smo napredovali iz dana u dan, tako i verujemo da prostora za napredak još uvek ima. Ogroman broj Zvezdinih navijača koji su najbolji i najverniji u Evropi, zaslužuje i najbolji marketing tim.
(Foto: Euroleague.net)

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама