Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Zvezda preko Mege merka finale

Autor: CZBG

Košarkaši Crvene zvezde danas dočekuju ekipu Mega Leksa, u okviru polufinalne serijeplej ofa domaćeg šampionata.

Mnogi mečevi ova dva kluba su odigrani u neizvesnoj i tesnoj završnici. Znala je Mega dosta puta da namuči crveno-bele, pripreti, ali je parket uvek napuštala pognute glave. Od juna meseca 2014. godine, pa do današnjeg dana, skor između Crvene zvezde i Mege je 22:0!

Daje to zapravo treneru Radonjiću i igračima da se nadaju i veruju kako će ovaj niz nepobedivosti biti nastavljen. Ali da neće biti lako, to je sigurno, jer ekipa Dejana Milojevića će pokušati skupo da proda svoju kožu u pokušaju da napravi iznenađenje.

Evo šta je o ovom susretu rekao trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić:

“Završili smo 14 utakmica prvog dela Superlige, ono što smo planirali smo i ostvarili. Imali smo problema kroz takmičenje i više nego što smo se nadala, i prošli kroz izostanke igrača.
Uspeli smo da nalazimo rešenja i u tim okolnostima. Nisu bili samo povrede već i povratak i ponovno uključivanje posle oporavka. Tek u 14. duelu smo prvi put bili kompletni, što ne znači i da smo bili skroz spremni.
Nema više prostora za takve priče, kompletni smo, čeka nas prvi meč polufinala sa Megom. Imali smo četiri duela, osim onog na početku, svi su bili gusti i neizvesni, treba očekivati dobru Megu iz više razloga.
To je ekipa u odličnoj formi, i igrama i pobedama pokazali da zaslužuju apsolutni respekt. Osim standardnog rasterećenja koje imaju protiv nas, dobro su igrali protiv nas u Mitrovici, sada su dobili i Partizan u gostima.
Imaju veliki potencijal, odličnog trenera, izvanredan koncept. Prvi meč u seriji uvek može da se okarakteriše kao najbitniji, ali ja mislim da je svaki važan. Hoćemo da dobrom igrom dođemo do vođstva i tako krenemo u odbranu titule”.

Za sve koji žele da prisustvuju ovoj utakmici, biće otvorene TRIBINE B I C, dok će vlasnici sezonskih ulaznica za tribine ulaziti u dvoranu na ulaze A i D, dok će u partere i Lože ulaziti vlasnici sezonskih ulaznica za ove sektore.

Ovom prilikom vas pozivamo da dođete i bodrite naš klub na putu ka finalu i odbrani domaće titule.

Utakmica se igra večeras od 21 čas, a svi vi koji ne možete da budete u hali “Aleksandar Nikolić”, prenos ovog susreta možete da gledate na kanalima Arena sporta.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама