Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Најава утакмица

Dinamik za kraj ligaškog dela

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

U poslednjem kolu Mocart Superlige Srbije košarkaši Crvene zvezde mts gostovaće na Dorćolu u subotu od 18 časova i 30 minuta.

Ligaški deo takmičenja u Mocart Superligi Srbije došao je do samog kraja. Nakon 13 kola košarkaši Crvene zvezde mts zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa skorom od 12 pobeda i jednim porazom.

Crveno-beli će u poslednjem kolu igrati meč protiv Dinamika koji zauzima petu poziciju na tabeli. U taboru Zvezde postoji velika želja da se nastavi sa dobrim partijama i zabeleži još jedna pobeda u nizu koja bi garantovala prednost domaćeg terena u plejofu Mozzart Superlige Srbije. U prvom meču ovih rivala sezone, Zvezda je bila ubedljiva i slavila je rezultatom 87:68 u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

Termin odigravanja početka meča je pomeren i umesto prvobitno najavljenih 20 časova, meč će se odigrati od 18 časova i 30 minuta u dvorani Dinamika na Dorćolu.

Očekivanja pred meč sa Dinamikom izneo je prvotimac Crvene zvezde mts Nemanja Dangubić.

– Vredno treniramo i trudimo se da podižemo formu za plejof koji sledi. Očekuje nas veoma težak meč protiv Dinamika koji je pokazao da je zasluženo našao svoje mesto u Superligi Srbije i ostavio veoma dobar utisak. U timu imaju nekoliko veoma iskusnih igrača i pokazali su kvalitet. Meč će biti dodatno tešak jer za ima takmičarski značaj. Želimo da dođemo do novih bodova i obezbedimo prednost domaćeg terena pred plejof – istakao je Dangubić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама