Кошарка Кошарка/Вести

Doniraj i dominiraj

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts želi ovim putem da informiše zvezdašku javnost da je veliki broj naših pristalica okupljenih na brojnim forumima, kontaktirao klub sa namerom da pokrenu akciju “doniraj i dominiraj”.
Akcija je pokrenuta na inicijativu pristalica kluba iz inostranstva i Srbije, koji žele da doniraju određena sredstva  KK Crvena zvezda mts.
Klub se na prvom mestu zahvaljuje svima koji i na ovaj način žele da iskažu privrženost Crvenoj zvezdi, i na prvom mestu poverenje u ono što KK Crvena zvezda mts radi, kroz svoj sistem, rad na terenu, od senirske pa do najmlađih kategorija, kao i osvojenih trofeja i transparentnog poslovanja.
Od petka 26.05.2017 pa ubuduće, na molbu naših pristalica, na zvaničnom sajtu kluba su postavljena dva računa (dinarski i devizni).
Takođe, uplata za one iz inostranstva omogućena je i putem “PayPal-a” na mejl koji je posebno kreiran za tu namenu: donacije@kkcrvenazvezda.rs
Posebna stranica kkcrvenazvezda.rs na kojoj će pristalice kluba moći u svakom trenutku da se informišu o uplaćenim donacijama, sadrži i sva uputstva za one koji žele da ostave i svoje lične podatke, i biće redovno ažurirana.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама