Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Најава утакмица

Crvena zvezda dočekuje Dinamik

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Prvotimac crveno-belih Nemanja Dangubić pred utakmicu 7. kola Mocart Superlige sa Dinamikom. Utakmica se igra u petak od 19 časova, prodaja karata od srede u svim poslovnicama Eventima, prodaja i na dan utakmice na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Crveno-beli će u naredna 2 kola igrati kao domaćini, prvo protiv ekipe sa Dorćola, a onda će u ponedeljak ugostiti i ekipu Spartaka.

Pred ovaj duel koji se igra u petak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ prvotimac Nemanja Dangubić kaže da crveno-beli moraju vrlo oprezno da uđu u meč sa jednim od prijatnih iznenađenja prve polovine ligaškog dela Superlige.

– Moramo da budemo oprezni protiv ekipe Dinamika, tima koji je u prethodnim kolima pokazala da ima kvalitet da odigra vrlo dobre mečeve i protiv timova koji su nastupali u ABA ligi. Mi sa druge strane, želimo da nastavimo pobednički niz i ostanemo prvi na tabeli. Međutim, moramo da odigramo angažovano i skoncentrisano, ako želimo nove bodove – rekao je Dangubić.

Кarte za utakmicu Crvena zvezda mts – Dinamik prodaju se već od srede u poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“:

Tribine – 200 dinara
Parter B i Parter 4 – 400 dinara
Plava loža i Bela loža – 600 dinara
Loža – 800 dinara
Sedišta pored terena – 3000 dinara

КК Crvena zvezda mts trenutno je jedina ekipa posle 6 odigranih kola bez poraza, ekipa Dinamika je trenutno četvrta sa skorom 3-3.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама