Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Најава утакмица

Zvezda oslabljena i na Vršac

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Кošarkaši Crvene zvezde mts pokušaće da produže trijumfalni niz u Mocart Superligi Srbije. U meču 5. kola domaćeg Prvenstva crveno-beli gostuju u Vršcu, a očekivanja pred meč izneo je Marko Simonović.

Кošarkaši Crvene zvezde mts nastavljaju takmičenje u Mocart Superligi Srbije. Crveno-beli će u meču 5. kola domaćeg Prvenstva gostovati ekipi Vršca. Jedini neporaženi tim u prva četiri kola Mocart Superlige odlazi u Vršac sa jasnim ambicijama da produži pobednički niz, ali to neće biti ni malo lako jer ih očekuje kvalitetan i motivisan rival, a crveno-beli su suočeni sa brojnim kadrovskim problemima.

Naime, Zvezda će u predstojećem susretu biti lišena pomoći Nejta Voltersa i Branka Lazića. Кao što je od ranije poznato Volters je otputovao u Ameriku gde će ostati do 10. maja, a Branko Lazić se oporavlja od neugodne povrede ramena. Nastup Stefana Jovića i Čarlsa Dženkinsa je pod znakom pitanja i odluka će se doneti na sam dan utakmice.

U okrnjenom sastavu crveno-beli će odraditi u petak trening u terminu utakmice, a u subotu ujutru otići će put Vršca te će u dvorani ’’Milenijum’’ od 18 časova odmeriti snage sa domaćinom.

Svoja očekivanja pred utakmicu izneo je Marko Simonović koji je važan period u karijeri upravo proveo u Vršcu.

– Putujemo u Vršac grad za koji me vežu lepe uspomene još iz vremena kada sam nosio dres Hemofarma. Drago mi je da jedan takav košarkaški centar ponovo ima ligaša, ekipu Vršca koja je već plasmanom u Superligu i to kao prvoplasirana pokazala svoj kvalitet. U Superligi su izgubili nekoliko utakmica na jednu loptu i samo sa maksimalnim angažovanjem i koncentracijom možemo do novih bodova – rekao je Simonović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама