Кошарка Кошарка/Вести

RADONjIĆ: ZNAČAJNA SIMBIOZA TERENA I TRIBINE

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić zahvalio se navijačima na podršci i uputio poziv da zauzmu svoje mesto na tribinama dvorane “Aleksandar Nikolić“ i u drugom meču finalne plejof serije koji se igra već sutra od 18 i 30.

Košarkaši Crvene zvezde mts napravili su prvi korak do konačnog cilja. Crveno-beli su u prvom meču finalne plejof serije ABA lige savladali Cedevitu rezultatom 81:66 uz obilatu pomoć sa tribina. Naime, gotovo 6.000 ljudi ispunilo je dvoranu “Aleksandar Nikolić“ i u važnim trenucima utakmice doprinelo da Zvezda prelomi meč u svoju korist.

Značaj navijača apostrofirao je i trener Dejan Radonjić na konferenciji za štampu nakon utakmice, pozvao ih da i sutra zauzmu svoje mesto na tribinama i pomognu crveno-belima da naprave korak više ka zacrtanom cilju.

– Nisam nešto prezadovoljan mečom zato što znam da nas i u utorak čeka težak zadatak. U ovim serijama izuzetno je opasan drugi meč. Imamo iskustvo od pre par godina kada smo napravili razliku protiv Partizana i misli smo da je to – to, ali to nije bilo realno – rekao je Radonjić, a potom dodao:

– Cedevita je pokazala kvalitet večeras. Krajnji rezultat nije realan odnos snaga, niti je ikada bio. Početak utakmice je bio sjajan za njih, koristili su svaku situaciju i iskoristili su svoj kvalitet i mi smo morali da izgaramo na terenu, a tu je bila veoma značajna simbioza terena i tribine. Ambijent je stvarno bio dobar. Baš dobar. Momci i ja očekujemo sutra još bolju atmosferu i ambijent. Mislim da smo zaslužili da to bude tako – rekao je Radonjić.

Zvezdi je potrebna podrška. S toga, u utorak od 18 časova i 30 minuta svi u dvoranu “Aleksandar Nikolić“!

Скочи на траку са алаткама