Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Bojović novi sportski direktor muških ekipa OK Crvena zvezda

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Novi sportski direktor muških ekipa OK Crvena zvezda je nekadašnji odbojkaš crveno-belih i reprezentativac države Dejan Bojović.

Drago mi je što sam ponovo u porodici koja je mene i stvorila kao igrača. Biću dodatni deo jedne organizacije koja je do sada radila odlično, koja je osvojila mnogo titula poslednjih godina i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pokušaću da učim od ljudi iz kluba, daću sve od sebe da budem dodatna vrednost i da nastavimo da pravimo iste rezultate kao i do sada – izjavio je Bojović.

Sreću u budućem radu i karijeri Dejanu Bojoviću poželeli su Ana Avramović, generalni direktor, Siniša Pantović i Laslo Lukač tim menadžeri i Dragan Kobiljski i Tomislav Kukanjac, treneri muške seniorske ekipe Crvene zvezde.

Veoma sam zadovoljna što je Dejan Bojović prihvatio moj poziv da pojača struku u klubu. Mi smo jedna sjajna porodica. On je čovek iz Zvezde i koji se vratio u Zvezdu, posle svoje igračke karijere, u nekoj drugoj funkciji, ali mislim da je ovo prava funkcija za njega. Naišao je na sjajnu atmosferu i ljude koji su na neki način jedva dočekali da nam se pridruži i da pruži svoj pun doprinos da budemo još bolji nego što smo bili do sada. Dolaskom Vesne Čitaković Đurišić i sada Dejana Bojovića postali smo jedan veliki i pravi klub koji pre svega interesuje kvalitetan stručni rad. Crvena zvezda treba da bude perjanica u kvalitetnom radu, u dobroj atmosferi, a rezultati će doći, kao što su dolazili do sada. Očekujem da će dati svoj pun doprinos i da ćemo svi zajedno biti mnogo bolji – izjavila je Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Dolaskom Bojovića na mesto sportskog direktora muških selekcija, Laslo Lukač je dobio novu funkciju u klubu.

Laslo Lukač će biti šef struke u klubu. Kao najiskusniji, pomoći će i Vesni i Dejanu da na pravi način rade kao tim. Njegova funkcija se nije bitno promenila. Biće angažovan, kao i do sada, da pomogne i prenese svoje iskustvo. Zajedno ćemo sigurno biti mnogo jači – rekla je Avramovićeva.

Dejan Bojović je dres Crvene zvezde nosio od 2001. do 2005. godine. Sa Crvenom zvezdom je osvojio titulu šampiona države 2003. godine. Sa reprezentacijom je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2005. godine, a učestvovao je i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Igračku karijeru je završio u Japanu u ekipi Torej Erouza u kojoj je proveo sedam godina.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама