Кошарка Кошарка/Вести

Apel kluba pred utakmicu sa Bambergom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts apeluje na sve posetioce koji se budu našli u dvorani za meč sa Bambergom da ne stoje na stepeništima i prolazima. Klub posle duže vremena nije kažnjen za organizaciju jedne utakmice, protiv Galatasaraja. Kapije dvorane otvorene od 16.30 časova.
Košarkaški klub Crvena zvezda mts u četvrtak očekuje još jedno veliko organizaciono iskušenje, pošto je i meč sa nemačkim Bambergom označen kao utakmica “visokog rizika”.
Evroliga je u dopisu od srede saopštila da neće posle duže vremena pokretati nikakav postupak protiv kluba, jer su bili “očigledni pomaci i napori kluba u organizaciji utakmice sa turskim Galatasarajem”. Ipak, čelnici Evrolige još jednom su podsetili da KK Crvena zvezda mts ima uslovnu kaznu pražnjenja dvorane u slučaju da prolazi u dvorani ponovo budu zakrčeni, što je jedan od najtežih prekršaja u organizaciji jedne utakmice. KK Crvena zvezda je tokom ove sezone po više osnova i prekršaja već kažnjen novčanom sumom od skoro 30 hiljada evra, a u toku su i postupci za prekršaje koji su načinjeni na još dve utakmice Evrolige (Fenerbahče i Panatinaikos).
Zato KK Crvena zvezda mts još jednom podseća i apeluje na sve koji se budu našli u dvorani “Aleksandar Nikolić” u četvrtak uveče da ne stoje na prolazima, jer će klub u suprotnom biti sankcionisan pražnjenjem dvorane za narednu utakmicu Evrolige, i to u trenutku kada se naš prvi tim bori da ostvari veliki rezultat i plasira se u plej of.
KK Crvena zvezda mts podseća da će u organizaciji utakmice našem klubu pomagati veliki broj pripadnika policije i obezbeđenja, kao i da će kontrole na ulazima biti vrlo rigorozne, pa se mole svi da dođu što ranije u dvoranu, a da oni koji nemaju karte ne prilaze kapijama hale “Aleksandar Nikolić”. Takođe, na ulazima će biti oduzimani upaljači, sitan kovani novac…
Dvorana “Aleksandar Nikolić” biće otvorena od 16.30 časo

Скочи на траку са алаткама