Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za Bamberg od srede

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu 24.kola Evrolige sa nemačkim Bambergom od srede u 10 časova u svim poslovnicama Eventima.
Košarkaše Crvene zvezde mts očekuje još jedna važna evropska utakmica u četvrtak, u Beograd stiže ekipa Bamberga iz Nemačke.
Crveno-beli će dočekati jedinog nemačkog predstavnika u Evroligi u dvorani “Aleksandar Nikolić” a ovaj meč je takođe označen kao utakmica izuzetno visokog rizika,i za njega će važiti identične bezbednosne procedure kao i za utakmicu sa turskim “Galatasarajem”.
U prodaji će se naći  mali kontigent karata, po nepromenjenim cenama:
Tribine 1300 rsd
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loza 3500 rsd
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana)  5000 rsd
KK Crvena zvezda mts kao i pred prošle utakmice koje organizuje u dvorani “Aleksandar Nikolić”, putem obaveštenja, do početka meča, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.
KK Crvena zveza mts još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani, da ne bacaju nikakve predmete u teren, niti da sede na prolazima, jer je klub zaključno sa novom kaznom platio Evroligi 28.500 eura, a naredna kazna biće igranje utakmice pred praznim tribinama!
KK Crvena zvezda mts

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама