СДЦЗ Хокеј

Hokejaški plej of: Još se ništa ne zna

Autor: CZBG

Uredništvo našeg portala kontaktiralo je danas, putem emaila, Savez za hokej na ledu Srbije (SHLS), kako bi saznali kako će se odvijati predstojeći plej of oko koga se diglo dosta prađine.

Nakon dosta dopisa od strane predsednika SKHL Crvena zvezda i HK NS Stars, ostalo je i dalje nejasno da li će novonastali klub HK Beograd igrati plej of, kao i da li će igrači koji su mu pozajmljeni biti vraćeni u matične klubove i imati pravo nastupa za njih ukoliko dođe do susreta protiv HK Beograda. Podesećamo vas da je SKHL Crvena zvezda dala najviše igrača za ovaj projekat, a oni su se trenutno vratili u matični klub kome treba da pomognu u nastupima u SLO ligi.

Odgovor ljudi iz Saveza vam prenosimo u celosti:

“Poštovani,
Iz kancelarije Saveza prosleđen mi je Vaš mejl, te sam sa predsednikove strane danas zamoljen da Vam prenesem da će u narednih nekoliko dana biti poznat format i učesnici plej-ofa, kao i kada će početi. Ništa konkretnije od toga Vam ne možemo reći, jer želimo da budemo sto odsto sigurni u tačnost informacije, kako ne bi došlo do bilo kakvog pogrešnog tumačenja u javnosti.”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама