СДЦЗ Хокеј

Hladan tuš za Zvezdu u Zagrebu

Autor: CZBG

Seniorska selekcija našeg hokejaškog kluba odigrala je jučer i danas utakmice u zagrebu protiv istoimene ekipe, u okviru SLO lige. Nažalost, obe utakmice naši oklopnici su izgubili.

KHL Zagreb – SKHL Crvena zvezda 4:3 (0:1, 2:0, 2:2)

U prvom susretu naši hokejšai su iznenađujuće poraženi rezultatom 4:3. Moramo reći da je Zvezda nastupila sa skoro svim igračima koji su igrali u MOL ligi za HK Beograd, ali očito je da će treneru Milinkoviću trebati vremena da uigra te igrače sa ostatkom ekipe.

U ovom susretu Zvezda je više šutirala na gol protivnike (38-34), a strelci za našu ekipu bili su Uroš Bjelogrlić sa 2 i Mikhal Buhkin sa jednim postignutim golom. Dve asistencije zabeležio je Andrej Zwick a jednu Evgeni Leonov.

KHL Zagreb – SKHL Crvena zvezda 5:3 (2:1, 0:1, 3:1)

Crvena zvezda je izgubila i drugi susret protiv poslednjeplasirane ekipe Zagreba. ovaj put rezultat je bio 5:3. I u ovom susretu Zvezda je uputila više udaraca na gol protivnika (31-26) ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu. Strelci za crveno-bele bili su Luka Vukićević, Mikhal Buhkin i Ivan Anić, dok su asistencije zabeležili Nikola Kerezović i Evgeni Leonov.  Zvezda je ovim porazima sebi dodatno zakomplikovala situaciju jer će najverovatnije u plej ofu SLO lige igrati ili protiv Jesenica, ili protiv Olimpije. Međutim, i u tome ima nečega dobrog, jer će se pokazati koliko je Zvezda daleko od ekipa koje u toku sezone igraju mnogo jače lige.

Do kraja regularnog dela SLO lige ostalo je još 8 utakmica i nadamo se da će trener Nenad Milinković naći načina da ukomponuje ekipu za predstojeće duele.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама