СДЦЗ Хокеј

Zvezda gostuje Zagrebu

Autor: CZBG

Hokejaši Crvene zvezde danas i sutra, u okviru SLO lige, gostuju ekipi Zagreba. Biće ovo odlična prilika da se ekipa uigra pred pedstojeći plej of Državnog prvenstva Slovenije. kako su iz kluba najavili, svi igrači koji su igrali za HK Beograd u MOL ligi, stavili su se na raspolaganje treneru Milinkoviću (sem Dominika Crnogorca). Ti igrači bi trebalo da predstavljaju veliku pomoć za Crvenu zvezdu u narednim duelima sa ekipama iz SLO lige. za domaće prvenstvo i plej of koji predstoji, još se ništa ne zna, sem da ti igrači neće moći da nastupe protiv Crvene zvezde u eventualnom finalu sa Beogradom.

Foto: Robert Sabadoš fb profil

Jedan od njih je i Raobert Sabadoš koji je za naš portal rekao sledeće: ” Što se SLO lige tiče mislim da nam je 3-4 mesto neka realna pozicija, ako budemo u početku plej ofa izbegli ekipe iz EBEL-a. A za domaće prvenstvo ne bih znao šta da kažem, jer prosto ne znam šta da očekujem – kakve će odluke Savez doneti o učestvovanju Beograda i o nastupanju igrača iz Beograda za Crvenu zvezdu. Ali kada bi Crvena zvezda igrala sa svim igračima iz Beograda (sa strancima i domaćim igračima) verujem da bi osvojili domaće prvenstvo.”

Zvezdi nakon ova dva susreta sa Zagrebom ostaje još 7 utakmica u regularnom delu SLO lige i onda sledi plej of. Poželimo našim momcima puno sreće kako u slovenačkom, tako i u srpskom šampionatu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама