Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Radonjić: “I na FMP bez trojice”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Izjava trenera KK Crvena zvezda mts o stanju povređenih igrača i pred polufinalni duel sa ekipom FMP-a.
Košarkaši Crvene zvezde mts iskoristiće petak za odmor i pripremu polufinalne utakmice kupa Radivoja Koraća sa ekipom FMP-a, koja je na programu u subtu od 17 časova.
Crveno-beli će u petak u večernjim časovima trenirati u dvorani osnovne škole “Duško Radović” u Nišu, jer je teren u dvorani “Čair” zauzet zbog drugog četvrtfinalnog dana nacionalnog kupa.
Pred drugi meč u Nišu i duel sa ekipom FMP-a, trener Dejan Radonjić i dalje ima puno briga sa povređenim igračima:” U polufinalu protiv FMP-a izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljnoj meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a. Dangubić, kao što se već zna je na terapijama u Beogradu. Apsolutno sam svestan da su opterećenja ogromna i to u ovolikom nizu utakmica, međutim, daćemo sve od sebe da uđemo finale kupa Radivoja Koraća” rekao je trener crveno-belih.
Utakmica Crvena zvezda mts – FMP igra se u subotu od 17 časova u hali “Čair” koja je prema najavama organizatora nacionalnog kupa, Košarkaškog saveza Srbije, rasprodata.
Meč će direktno prenositi TV “Arenasport”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама