Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Crveno-bele spremne za novi duel sa Vizurom

Izvor: OK Crvena zvezda

Novi duel odbojkašica Crvene zvezde i Vizure igra se u četvrtak (19 časova) kada će crveno-bele ugostiti aktuelne šampionke u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije.

U poslednjem susretu, koji se igrao pre tri dana u okivru Superlige Srbije, crveno-bele su kao gost slavile rezultatom 2:3, po setovima 25:23, 21:25, 25:20, 22:25, 10:15.

Duži period nismo imali uspeha u duelima sa Vizurom i konačno smo probili led. Svi znamo koliko je teško pobediti jednu ekipu dva puta zaredom, ali nas to neće sputati u tome da damo svoj maksimum i pružimo još jednu dobru partiju. Mislim da smo spremni za to. Kakav će biti rezultat ne mogu i ne želim da prognoziram – rekla je Nikolina Lukić, kapiten Crvene zvezde, a potom je dodala:

Biće jako teška utakmica, posebno iz razloga što igramo tri meča zaredom protiv njih. Sve karte su otvorene. Poraz od subote ih je sigurno poremetio, pa ćemo da vidimo kako će se to odraziti na njihovu igru. Drugačiji je sistem takmičenja u Kupu. Verujem u svoju ekipu i stručni štab i ništa nas ne sprečava da damo svoj maksimum i pokušamo da ostvarimo još jednu pobedu – poručila je Lukićeva.

Prva utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vizure je na programu u četvrtak 22. decembra od 19 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Jovan jovanović i Branislav Jovančić.

Revanš meč igra se u utorak 27. decembra od 18 časova u dvorani SC Vizura u Beogradu.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама