Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli dočekuju FMP

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu FMP-a u poslednjem meču 12.kola ABA lige jtd.
Meč sa timom iz Železnika je i nastavak izuzeto teške, nove serije utakmica za ekipu Dejana Radonjića, koja će do Nove godine igrati i gostujuće mečeve protiv Budućnosti, MZT-a i Cedevite.
Trener crveno-belih susreće se sa dosta kadrovskih problema pred ovaj meč, ali se cilj lidera na tabeli branioca trofeja u ovoj utakmici zna:
“Posle Žalgirisa, nastavljamo takmičenje u ABA ligi protiv ekipe FMP-a mladog tima koja vode dva iskusna plejmejkera. Posle mečeva u Evroligi, naša izdanja nisu na maksimumu, ali moramo imati dobar pristup jer će u ABA ligi svaka pobeda značajna. Neizvesno je u kom sastavu ćemo nastupiti. Luka Mitrović i dalje ima problema sa povredom, Rakićević nije u trenažnom procesu, još nekoliko igrača imaju problema sa lakšim povredama. Gudurić je imao temperaturu pre i tokom utakmice sa Žalgirisom. Bez obzira na sve daćemo sve od sebe, važno je da počnemo seriju teških utakmica – pobedom”
Ognjen Kuzmić: ” Trudićemo se da odigramo dobro nakon teškog iskušenja i utakmice sa Žalgirisom. FMP je mlada vrlo talentovana ekipa, ali je jasno da moramo da odigramo dobro i koncentrisano kako bi osvojili nove bodove pred seriju teških mečeva i u regionalnoj ligi i Evroligi”
Meč Crvena zvezda mts – FMP igra se u ponedeljak u 17 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” uz direktan prenos na TV Arenasport.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама