Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Zvezdine dame gostuju Futogu

Izvor: SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde se posle uspešnog starta u Kupu Srbije okreću nacionalnom šampionatu. Naredni rival crveno-belih je Futog koji će dočekati našu ekipu u subotu 19. novembra (15 časova) u okviru 6. kola Superlige.

Forma ekipe Mirjane Musulin ide uzlaznom linijom. Posle pobede nad Spartakom u Superligi crveno-bele su maksimalnom pobedom slavile i na gostovanju u Gornjem Milanovcu u osmini finala Kupa Srbije.

– Očekuje nas teško gostovanje. Idemo u Futog da ostvarimo što bolji rezultat. Nimalo ne potcenjujemo protivnika, jer je to jedna veoma uigrana ekipa, čije odbojkašice dugo igraju zajedno, i koja igra brzu odbojku. Posle nekih dobrih rezultata, mi smo u uzlaznoj formi i nadamo se još jednoj pobedi – izjavila je Katarina Vukomanović, libero Crvene zvezde.

– Ne smemo da potcenimo protivnika. Imaju isti skor kao i mi, dve pobede i sedam bodova, tako da moramo da odigramo najbolje što umemo i mislim da će onda i rezultat biti dobar – zaključila je Vukomanovićeva.

Utakmica 6. kola Superlige Srbije između Futoga i Crvene zvezde je na programu u subotu 19. novembra od 15 časova u Hali sportova u Futogu. Meč će suditi Igor Miljković i Anđelko Popović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама