Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: Zadovoljan sam pobedom, idu novi mečevi

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Izjave trenera KK Crvena zvezda mts Dejana Radonjića i prvotimca Ognjena Dobrića nakon pobede crveno-belih u Baru.

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su Mornar u Baru sa 71:59 i tako zabeležili i sedmu pobedu u isto toliko kola regionalnog takmičenja. Nakon utakmice kojoj je prisustvivalo skoro 4000 gledalaca, trener crveno-belih istakao je zadovoljstvo novim bodovima, ali i da vremena za prevelike analize nema, jer je raspored za ekipu Crvene zvezde mts izuzetno naporan i težak:

– Želim da se zahvalim našim navijačima kojih je bilo puno u dvorani. Svo vreme smo se osećali jako prijatno. Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da osvojimo bodove, svestan činjenice da to nije bilo nimalo lako. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, ali mi, jednostavno, nemamo vremena za priče i analize, dolaze nove utakmice.
Očekivao sam dobru ekipu Mornara i to se dogodilo, Barani su mogli da imaju još bodova. Na dobrom su putu da ostvare opstanak u ABA ligi.

Što se tiče ABA lige, interesantno je da se u ranoj fazi izdvojilo pet ekipa za gornji deo tabele: Budućnost, Partizan, Cibona, Cedevita i Crvena Zvezda, koje konkurišu za četiri mesta u plej ofu.

Ognjen Dobrić, igrač Crvene zvezde mts:

– Znali smo da nas očekuje teška utakmica u Baru. Dobro smo otvorili drugo poluvreme, odigrali kako smo planirali i osvojili dva boda u ABA ligi što nam je bilo najbitnije.

Nakon povratka u Beograd, ekipa će od srede trenirati u „Kombank Areni“ gde će u petak od 19 časova gostovati ekipa Baskonije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама