Рукомет Рукомет/Вести

Počinje prvenstvo!

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

RK Crvena zvezda utakmicom protiv Rudara iz Kostolca počinje novu sezonu.

Nenad Peruničić i njegovi izabranici su prvi deo priprema sproveli u Vršcu, nastavili u Beogradu, da bi nedavno posetili Kosovo i Metohiju. Odigrane su prijateljske utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva, Šamota i Mokre Gore.

Ekipu su tokom prelaznog pojačali bivši kapiteni i povratnici Milan Ćorović i Filip Šćepanović, zatim Ivan Mošić, Aleksandar Babić, Dušan Andrejević, Miloš Prodanović, golman Nemanja Ljubenović i Borislav Ljubojević.

Klub su napustili kapiten Darko Todorović, Nenad Mandić, Aleksandar Dragutinović, Uroš Radosavljević, Nemanja Bojičić, dok su golman Marko Antelj i Spasoje Gačević na pozajmici.

Novi kapiten RK Crvena zvezda, pivot Dejan Babić ističe da ekipa jedva čeka prvu utakmicu.

– Imali smo jake i zahtevne pripreme, ali spremni dočekujemo izazove pred nama. Naš cilj se zna, nećemo se ponavljati, na nama je da od sutra krenemo da ostvarimo želje. Atmosfera u ekipi je odlična, i iskreno, jedva čekamo početak prvenstva. Znamo da su svi protiv Zvezde posebno motivisani, ali i mi moramo da pokažemo kako se igra za Zvezdu!

Babić dodaje da je biti kapiten Zvezde čast.

– Čast mi je biti Zvezdin kapiten, imati poverenje Nenada Peruničića. Ostvario bih snove kada bi ispunili ciljeve ove sezone.

Kapiten je pozvao navijače da dođu i pruže podršku ekipi na startu prvenstva, i mi se pridružujemo pozivu.

Dođite u Šumice!

1.kolo, Superliga Srbije
Crvena zvezda – Rudar Kostolac
„Šumice“, 19:30

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама