Кошарка Кошарка/Вести

Spremne nagrade za pobednike Tiket lige!

Izvor: zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Telekom drugu godinu zaredom uspešno je sproveo takmičenje navijača u “Tiket ligi”, i za prvoplasirane spremio vredne poklone!

KK Crvena zvezda Telekom je tokom još jedne izuzetno uspešne sezone u kojoj su osvojena 2 trofeja i izboren istorijski uspeh među 8 najboljih timova Evrolige, sproveo zanimljivo takmičenje vlasnika sezonskih ulaznica, u kojoj su se bodovali dolasci na utakmice crveno-belih.
Svaki vlasnik sezonske ulaznice svojim dolaskom na utakmice Evrolige, ABA lige i Superlige, sakupljao je određeni broj bodova ( 1, 2 ili 3) u zavisnosti od atraktivnosti protivnika, a KK Crvena zvezda Telekom je na kraju sezone sumiranjem rezultata, koje možete videti OVDE, odlučio da nagradi prvih 100 tj. 106, takmičara sa najvecim brojem bodova.
KK Crvena zvezda Telekom i FAN STORE kluba su zajedno sa svojim sponzorima: TELEKOM SRBIJA i IDEA, pripremila poklone koji će biti podeljeni u sredu u 12 sati, u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (obavezno poneti sezonsku kartu na uvid).
Klub još jednom poziva svoje verne ZVEZDAŠE, da dodu na Kališ i uz druženje u prostorijama kluba, preuzmu svoje poklone. Svi oni koji ne budu u mogućnosti da dođu, svoje poklone će moći da preuzmu u narednim danima uz obavezno donošenje na uvid sezonske ulaznice.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама